Tarieven

Voor alle activiteiten per volwassene:
€ 29,50 per persoon
Inclusief een bord, kom of mok, meer dan 25 verschillende kleuren glazuur, transparante glazuur, gebruik van overige materialen en een schort. Inbegrepen zijn het afbakken in een keramiekoven, koffie en thee en een koekje.

€ 32,50 per persoon
Al het bovengenoemde en heerlijke taartpunt.
(Alleen mogelijk bij vooraf reserveringen, minimaal 4 personen.)

€ 50,00 per persoon
Al het bovengenoemde plus lunch.
(Alleen mogelijk bij vooraf reserveringen, minimaal 4 personen)
Tijdelijk niet mogelijk in verband met coronamaatregelen

Kinderactiviteiten
€ 29,50 per kind 
Voor het decoreren van keramiek met glazuur. Inclusief een bord, kom of mok, meer dan 60 verschillende kleuren glazuur, transparante glazuur, gebruik van overige materialen en een schort. Inbegrepen zijn het afbakken in een keramiekoven, thee of ranja met een koekje.
€ 20,00 per kind voor alleen een tegeltje beschilderen.

Open atelier:
10-strippenkaart € 170,00 exclusief materiaalgebruik. (Dagdeel duurt 2,5 uur)

Cursus:
€ 150,00 voor 5 dagdelen, inclusief 5 borden, kommen of mokken, meer dan 60 verschillende kleuren glazuur, transparante glazuur, gebruik van overige materialen en een schort. Inbegrepen zijn het afbakken in een keramiekoven. En koffie en thee en een koekje. 

Combi-arrangement:
€ 70,- p.p. voor groepen tussen 30-40 personen. Hiervoor krijg je een workshop keramiek glazuren, een stadswandeling (of andere workshop) en een biologische lunch. Verder zijn een kop, mok of bord, meer dan 60 verschillende kleuren glazuur, transparante glazuur, gebruik van overige materialen inbegrepen. Ook afbakken in de keramiekoven en koffie, thee en een koekje zitten in de prijs.