Tarieven

Voor alle activiteiten per volwassene:
€ 35,- per persoon;  (2,5 a 3 uur)
Inclusief een bord, kom of mok, meer dan 65 verschillende kleuren glazuur, transparante glazuur, gebruik van overige materialen en een schort. Inbegrepen zijn het afbakken in een keramiekoven, koffie en thee en een koekje. 

€ 40,- per persoon; (3 uur)
Al het bovengenoemde en heerlijke taartpunt.
(Alleen mogelijk bij vooraf reserveringen, minimaal 4 personen.)

*€ 65,- per persoon; (4 uur)
Al het bovengenoemde plus lunch.
(Alleen mogelijk bij vooraf reserveringen, minimaal 4 personen)

Kinderactiviteiten
€ 35,- per kind; (2 ,5 a 3 uur)
Voor het decoreren van keramiek met glazuur. Inclusief een bord, kom of mok, meer dan 60 verschillende kleuren glazuur, transparante glazuur, gebruik van overige materialen en een schort. Inbegrepen zijn het afbakken in een keramiekoven, thee of ranja met een koekje.
€ 22,50 ; per kind voor alleen een tegeltje beschilderen. (2 uur)

Open atelier:
10-strippenkaart € 225,- exclusief materiaalgebruik. ( 2,5 uur)

Cursus:
*Cursus glazuren van keramiek
€ 165,- ; (2,5 a 3 uur) 5 lessen
Voor 5 dagdelen, inclusief 5 borden, kommen of mokken, meer dan 60 verschillende kleuren glazuur, transparante glazuur, gebruik van overige materialen en een schort. Inbegrepen zijn het afbakken in een keramiekoven. En koffie en thee en een koekje. 

*Cursus van klei tot keramiek
€ 200,- ; (ongeveer 2 uur, verschilt per les) 5 lessen
Dit is inclusief alle materialen zoals gietklei, klei, gips, glazuur en twee maal ovenstook. Het gebruik van overige materialen en een schort zijn begrepen. En koffie en thee en een koekje. 

Combi-arrangement:
*€ 35,-
Voor groepen tussen 15/40 personen. Hiervoor krijg je de keuze tussen verschillende workshops. Dan kan men kiezen tussen keramiek glazuren een andere workshops zoals bijvoorbeeld houtbewerken, stadswandeling of vilten ect. (in overleg wat op dat moment mogelijk en wenselijk is. Minimaal 6/8 personen per workshop) Inclusief materialen en afbakken in de keramiekoven.  Koffie, thee en een koekje zitten in de prijs.