Combi-arrangement

Voor groepen tussen 15 en 50 personen biedt PuurGlazuur een combi-arrangement aan samen met Miriam Verbeek (vilt), Vers hout (houtbewerken) of met Manon de Boom een stadswandeling te maken.
De ene helft van de groep gaat bij PuurGlazuur aan de slag, je beschildert een mok, kom of bord. Terwijl de andere helft van de groep zich vermaakt met een workshop vilten, een houten lepel snijdt of een hilarische stadswandeling door de binnenstad van Zutphen maakt.

Alle workshops zullen tussen de 2 en 3 uren in beslag nemen.

Voor groepen tussen 15-50 personen €50,-per persoon v.a. 10 personen elk extra persoon €40,-. Hiervoor krijg je een workshop keramiek glazuren of een workshop vilten, houtbewerken of stadswandeling. Per workshop moeten er minimaal 6 aanmeldingen zijn. 
Bij de workshop glazuren van keramiek zit er een kop, mok of bord, of iets anders uit de kast bij. Er is keuze uit meer dan 60 verschillende kleuren glazuur en is inclusief transparante glazuur en gebruik van overige materialen. Ook afbakken in de keramiekoven en koffie, thee en een koekje zitten bij de prijs inbegrepen.
Wil je de groep niet opsplitsen maar met de hele groep twee activiteiten op een dag doen? Dat kan ook. Informeer dan naar de mogelijkheden…