Algemene voorwaarden

Puurglazuur

Beste workshop-deelnemer of cursist,
Voor de cursus/ workshop die je bij PuurGlazuur volgt, reserveer ik een plek voor jou. Kun je niet komen dan blijft die plek onbezet. Vandaar deze spelregels. Bij reservering ga ik er vanuit dat je de algemene voorwaarden gelezen hebt.

Voor het boeken van workshops gelden de volgende voorwaarden:
Op het moment dat een optie omgezet wordt in een reservering kun je het verschuldigde bedrag overmaken naar PUURGLAZUUR NL03RABO0319793869 met vermelding van de volgende gegevens: naam en de datum van de workshop of start cursus.
Voor bedrijven: factuurnummer en naam van het contactpersoon en naam van het bedrijf.

Bij afzegging:
*Tot 1 maand van te voren wordt geen bedrag in rekening gebracht.
*Tot 2 weken van tevoren kan de workshop omgezet worden in een cadeaubon die te besteden is voor een workshop op een ander tijdstip.
*Bij afzegging op een later tijdstip, is omzetten in een cadeaubon niet meer mogelijk, je moet de workshop dan betalen.
Je kunt dan wel een ander/anderen laten komen onder dezelfde reservering (dit geld dan voor zelfde dag, en het zelfde aantal mensen, geen restitutie mogelijk).

Voor het boeken van een cursus geldt het volgende:
*Bij reservering dient het verschuldigde bedrag over gemaakt te worden naar  PUURGLAZUUR NL03RABO0319793869. Je inschrijving is pas definitief als je het verschuldigde bedrag hebt overgemaakt.
*Bij afzeggen van de gehele cursus tot 1 maand van te voren wordt 20% van het verschuldigde bedrag in rekening gebracht.
*
Bij latere afzegging is het alleen nog mogelijk een andere deelnemer aan te dragen, (je kunt ons altijd vragen of er nog iemand op de wachtlijst staat).

Een cursus les glazuren van keramiek missen:

Meld je bij het volgen van een cursus minimaal 24  uur van te voren af als je verhinderd bent. Je kunt deze les tijdens een ander moment in dezelfde week inhalen. Uiteraard in overleg. Lukt het je niet dit in te plannen dan vervalt je lesdag.
In overleg kun je de cursus Glazuren ook om de week volgen als je dat wenst. Kun je op de afgesproken datum niet, dan gelden ook de bovenstaande regels voor het boeken van een cursus.

Een cursusles van klei tot keramiek missen:
Bij de van Klei tot keramiek-cursus ga je een commitment aan voor 5 vastgestelde data, die je vooraf betaald. In deze cursus kun je niet schuiven met data en is het niet mogelijk lessen in te halen. Lesgeld wordt niet geretourneerd. Wel kan je een ander laten komen die jou les invult. Je inschrijving is pas definitief na betaling van het cursusgeld. De cursus start bij minimaal 3 deelnemers.

Corona of ziekte:
Mocht je cursus of workshop niet doorgaan vanwege coronamaatregelen of ziekte, dan mag je deze, in overleg, inhalen op een later tijdstip. Bij verkoudheidsklachten en koorts blijf je ook thuis. In overleg kun je de cursus of workshop dan inhalen op een later tijdstip. Je boeking voor een cursus of workshop blijft geldig tot maximaal 6 maanden na datum.

Duur van de workshop en glazuur les:

Een workshop of cursus bij PuurGlazuur, heeft een totale duur van maximaal 3 uur. Alle activiteiten moeten plaats vinden binnen die 3 uur, dus ook het afwerken met de transparante glazuur, opruimen en afscheid nemen. Na 2,5 uur ga je al richting afronding. Mocht jouw werkstuk meer werktijd nodig hebben, dan kan er gebruik worden gemaakt van werktijd in het open atelier.

Duur van de cursus van klei tot keramiek:

De duur van deze cursus is 2/2,5 uur. De laatste 20 minuten start je met opruimen en schoon maken.


Cadeaubonnen:

De PuurGlazuur Kadobon is een half jaar geldig en niet inwisselbaar voor geld.

Parkeerplaatsen:

Parkeren graag achter het politiebureau (goedkoopst) of aan de Martinetsingel. Op onze eigen parkeerplaats is alleen laden en lossen toegestaan. Als iemand slecht ter been is kan bij PuurGlazuur een tijdelijke parkeerkaart opgehaald worden voor ons eigen parkeerterrein naast het gebouw (ingang achter parkeerautomaat Martinetsingel.)

Afbakken in keramiekoven:

Gezien de huidige energieprijzen gaat de oven aan wanneer deze vol is. De glazuuroven gaat regelmatig aan.  De biscuit-oven gaat af en toe aan. Informeer naar de data van stoken. Meestal wordt er op dinsdag gebakken, woensdag is er op facebook en Instagram een filmpje of foto te zien van de uitgepakte oven en vrijdags is de ophaaldag. Een ander moment ophalen kan in overleg.

Houd er rekening mee dat alles handwerk is en dat er in het hele schilder-/glazuur-/ klei- en afbakproces ook wel eens iets mis kan gaan. Moet een werkstuk opnieuw de oven in dan rekenen we daarvoor geen extra kosten, wel is dan het extra risico op breuk voor jou.

PuurGlazuur is niet aansprakelijk voor letsel opgelopen tijdens het verblijf en tijdens de cursusactiviteiten.
PuurGlazuur is niet aansprakelijk voor vermissing van, of schade aan, persoonlijke bezittingen.

We wensen je een plezierige workshop of cursus bij PuurGlazuur!

#keramiekatelier #klei #keramiek #glazurenvankeramiek #puurglazuur #glazuur www.puurglazuur.nl

algemene voorwaarden Puurglazuur