Tarieven

Voor alle activiteiten per volwassene:
€ 29,50 per persoon
Inclusief een bord, kom of mok, meer dan 25 verschillende kleuren glazuur, transparante glazuur, gebruik van overige materialen en een schort. Inbegrepen zijn het afbakken in een keramiekoven, koffie en thee en een koekje.

€ 32,50 per persoon
Al het bovengenoemde en heerlijke zelfgemaakte taartpunt.
(Alleen mogelijk bij vooraf reserveringen, want de taart moet nog wel gebakken worden.)

€ 45,00 per persoon
Al het bovengenoemde plus lunch of high tea.
(Alleen mogelijk bij vooraf reserveringen)

Kinderactiviteiten
€ 29,50 per kind
Voor het decoreren van keramiek met glazuur. Inclusief een bord, kom of mok, meer dan 25 verschillende kleuren glazuur, transparante glazuur, gebruik van overige materialen en een schort. Inbegrepen zijn het afbakken in een keramiekoven, thee of ranja met een koekje.

Open atelier:
10-strippenkaart € 170,00 exclusief materiaalgebruik. (Dagdeel duurt ongeveer 2,5 a 3 uur)

Cursus:
€ 150,00 voor 5 dagdelen, inclusief 5 borden, kommen of mokken, meer dan 25 verschillende kleuren glazuur, transparante glazuur, gebruik van overige materialen en een schort. Inbegrepen zijn het afbakken in een keramiekoven. En koffie en thee en een koekje.

Combi-arrangement:
€ 65,- p.p. voor groepen tussen 35-40 personen. Hiervoor krijg je een workshop keramiek decoreren, een stadswandeling en een biologische lunch. Verder zijn een kop, mok of bord, meer dan 25 verschillende kleuren glazuur, transparante glazuur, gebruik van overige materialen en een schort inbegrepen. Ook afbakken in de keramiekoven en koffie, thee en een koekje zitten in de prijs.